Bambi & Birdy

Bambi & Birdy

Samstag, 21. September 2013

100th Post!!!!!!!!!!!










Wow, we did it!
Wow, es ist vollbracht!

WE can not believe that it is already our 100th post!
WIR können es nicht glauben, aber wir posten heute unseren 100sten Post!

























WE startet at the end of May with a crazy idea and an fat cat! And in the middle of September we can call ourself bloggers and are about to post our 100th post!
WIR starteten Ende Mai mit einer verrückten Idee und einer fetten Katze! Und Mitte September können wir uns Blogger nennen und veröffentlichen unseren 100sten Post!

To celebrate this success we made an awesome vegan choco/vanilla cake and had a nice brunch party with friends and of course Lasagno!
Um unseren Erfolg zu feiern, gab es einen veganen Marmorkuchen und einen kleinen Brunch mit Freunden und natürlich Lasagno!

Here a little review of our favorite posts from the last three month:
Hier ein kleiner Rückblick unserer Lieblingspost aus den letzten drei Monaten:


- Time has been transformed and we have changed, it has advanced and set us in motion; it has unveiled its face, inspiring us with bewilderment and exhilaration. - Khalil Gibran



We started our Blog after my return from Spain... Bambi organized a huge bird-is-back-surprise-party for me and the foundation of or blog was built...

http://lasagnolove.blogspot.de/2013/05/bird-is-back.html

Wir starteten unseren Blog nach meiner (Birds) Rückkehr nach Deutschland... Mit einer großen Bird-ist-Back-Party hat mich meine wunderbare Freundin Bambi überrascht und der Grundstein des Blogs war gelegt...



Followed by different vegan/vegetarian phases... which we or especially Bambi combined with a lot of vegan cakes...

http://lasagnolove.blogspot.de/2013/07/vs-first-birthday-special-one.html

Danach folgten verschiedene vegane/vegetarische Phasen...          
                                                         welche natürlich im Backbereich umgesetzt wurden

We had some hurtful losses this year and need once more to remember my wonderful Grany, who died in the beginning of June...

http://lasagnolove.blogspot.de/2013/07/08041925-09072013.html

Einer unserer größten Verluste dieses Jahr war der 9.07.2013, der Tag an dem meine wunderbare Oma 
                                                         uns verlassen musste...



Even after sad days this year, we also celebrated wonderful, crazy and breathtaking moments... like the first exhibition -disziplin-discipline- of a friend of ours...

http://lasagnolove.blogspot.de/2013/07/disziplin-discipline.html

wurden uns viele wunderbare, atemberaubende und verrückte Momente... wie die Ausstellung unseres Maler Freundes - disziplin-discipline- ...


...and we made awesome new friends from all over the world...

http://lasagnolove.blogspot.de/2013/06/hike-trip.html

...und Menschen geschenkt, die wir nicht vergessen wollen... so wie unsere wunderbaren neuen Freunde aus aller Welt...





Really important for us is still the topic of veganism... yeah we know, it's hard to live vegan and it's not always working... but still talking about it is one of the most important things we have to do... just to keep the mind open!

http://lasagnolove.blogspot.de/2013/09/got-milk.html

Vor allem aber beschäftigt uns immer wieder das Thema Veganismus... 
yeah, wir wissen nur zu gut, dass er hart ist und vegan leben nicht immer funktioniert... jedoch ist es wichtig, über die Herstellung, Konsum, Artenschutz, Tierschutz ect. zu reden und unseren Geist offen zu halten...


the -fatcatconnection- hopes, that we can make your days a little brighter and happier!
die- fatcatconnection- hofft sehr, dass wir eure Tage durch unsere Posts bunter, fröhlicher oder inspirierter machen konnten und noch für lange Zeit machen können!

We are so excited about the future!
Wir freuen uns auf die nächsten 100 Posts!




recipe for our vegan celebration-cake:

200g flour
30g corn starch
90g sugar
2 teaspoons baking powder
40ml neutral oil
40ml lemon juice
140ml water

2 tablespoons cacao
2 tablespoons water

- mix dry ingredients
- add oil, juice and water and stir until smooth
- pour 2/3 into baking pan
- add cacao and water to the remaining dough and pour into pan
- stirr hard
- bake for approx. 40 min at 160*
- if you want to, you can decorate the cooled cake with melted chicolate (vegan)









Rezept für unseren veganen Celebration-Cake:

200g Mehl
30g Speisestärke
90g Zucker
1/2Pk. Backpulver
40ml neutrales Öl (Soja-, Sonnenblumenöl)
40ml Zitronensaft
140ml Sprudelwasser

2 EL Kakao
2 EL Sprudelwasser

- trockene Zutaten vermischen
- Öl, Zitronensaft und Sprudelwasser hinzufügen und verrühren
- 2/3 in die eingefettete Form geben
- restlichen Teig mit Kakao und Sprudel vermengen und in die Form geben
- kräftig verrühren
- bei 160* ca. 40 Minuten backen lassen
- nach belieben mit geschmolzener Bitterschokolade (vegan) dekorieren


Kommentare:

Mia Smith hat gesagt…

Congratulations! Love the kitty pic!

http://thehappybrainproject.blogspot.co.uk

Simone Smink hat gesagt…

Congratulations!! Well done!
xx Simone

alittlebiggirlslife.blogspot.com

Victoria hat gesagt…

Your blog is adorable! I love the name, and the layout, and I love your photography.

I served my mission in Hungary and I knew a girl who found the church through someone's blog. So keep it up! I'm a big believer in the power of social media.

gilead in bloom

Share It